생선굽는그릴

기름 튀지 않고, 비린내 없이 겉바속촉 생선굽는법 (How to cook delicious fish without oil an…

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작성자 추니의 뚝딱요리Chuni&#… 작성일21-07-29 00:00 조회15회 댓글0건

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재료: 약간 소금간이 되어 있는 반건조민어 1마리(320g), 양파 1/2개, 레몬 1개, 쯔유 2큰술(또는 진간장 1큰술에 생수 1작은술을 섞음), 무순과 와사비 조금, 종이호일(생선길이 2배), 오일스프레이(또는 식용류) 등

만드는방법
1.양파와 레몬은 슬라이스한다
2.민어는 지느러미와 꼬리 등을 잘라낸 후 칼집을 내어준다
3.민어(생선길이)길이에 2배 정도 되는 종이호일을 깔아준다
4.종이호일에 아보카도스프레이오일을 뿌린 다음, 양파를 깔고 그 위에 민어를 올린다
5.민어에도 오일스프레이를 뿌려주고 레몬도 넣어준다
*양파와 레몬은 생선의 비린내를 잡아주고 생선 풍미도 업시켜줍니다
6.종이호일을 덮고,냄새가 밖으로 최대한 풍기지 않도록 잘 접어준 다음 예열된 생선구이팬에 넣는다
7.앞면은 중약불에서 10분, 뒤집어서 7분 정도 구워주면 완성
*불의 세기와 생선 두께에 따라 굽는 시간은 달라질 수 있으니 시간은 가감
8.다 구워지면 무순과 함께 쯔유에 찍어 드시면 됩니다

오늘도 시청해주셔서 감사드립니다!!!

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#Grilledcroaker#Grilledfish#Fishcooking#Howtogrillfishwithoutfishysmell

Ingredients: 1 semi-dried croaker fish (320g) lightly salted, 1/2 onion, 1 lemon, 2 tablespoons of tsuyu (or 1 tablespoon of soy sauce mixed with 1 teaspoon of mineral water), radish radish and wasabi, paper foil (double the length of the fish), oil spray (or edibles), etc.

how to make
1. Slice the onion and lemon
2. Cut off the fins and tail of the croaker and then take out the sheath.
3. Lay out paper foil that is twice the length of croaker (fish length).
4. Sprinkle avocado spray oil on the paper foil, then lay the onion and put the croaker on it.
5. Sprinkle oil spray on croaker and add lemon as well.
*Onion and lemon remove the fishy smell and enhance the fish flavor.
6. Cover with paper foil, fold it well so that the smell does not come out as much as possible, and then put it in a preheated grilled fish pan.
7. Bake the front side over medium heat for 10 minutes, then turn over and bake for 7 minutes.
* Baking time may vary depending on the strength of the fire and the thickness of the fish.
8. When it is all baked, you can dip it in tsuyu with radish sprouts and eat it.

烤鲦鱼

不油不腥,如何煮出美味的鱼!

#烤比目鱼#烤鱼#如何烤鱼没有腥味#小鱼菜

材料:微盐半干鲦鱼1条(320克)、洋葱1/2个、柠檬1个、豉油2汤匙(或酱油1汤匙加1茶匙矿泉水)、萝卜萝卜和芥末、纸箔(鱼的长度加倍),喷油(或食物)等。

怎么做
1. 将洋葱和柠檬切片
2. 将鲦鱼的鳍和尾巴剪掉,取出鞘。
3. 铺上两倍于鲦鱼(鱼长)长度的纸箔。
4. 在纸箔上撒上鳄梨喷油,然后铺上洋葱,再放上鲦鱼。
5. 在小鱼上喷洒油并加入柠檬。
*洋葱和柠檬去除鱼腥味,增强鱼味。
6. 盖上锡纸,折叠好,尽量不要散发出腥味,然后放入预热好的炸鱼锅中。
7. 正面中火烤10分钟,然后翻面烤7分钟。
* 烘烤时间可能会因火的强度和鱼的厚度而有所不同。
8. 全部烤好后,可以和萝卜芽一起蘸酱吃。

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